TENTOONSTELLING – Light on Nature – Jos Maes

 

Een selectie van een aantal foto's, waar de beleving bij Jos centraal staat. Vooral de natuur in het eigen Klein-Brabant, Vlaamse- en Waalse Ardennen zijn voor hem een voortdurende inspiratiebron.<br />Reeds op vrij jonge leeftijd had Jos oog voor de natuur. Na zijn studies kwam hij via een werkmakker in contact met fotografie. Met wat tips en door zijn grafische opleiding en - beroep was de voeling met compositie en kleur nooit veraf. Momenten meemaken ... mogen deel uitmaken van ... indrukken vastleggen, koesteren en delen ... kortom één zijn met de natuur. Dat alles vat samen wat hem het meest voldoening geeft: “natuurbeleving”!

Een selectie van een aantal foto’s, waar de beleving bij Jos centraal staat. Vooral de natuur in het eigen Klein-Brabant, Vlaamse- en Waalse Ardennen zijn voor hem een voortdurende inspiratiebron.

Reeds op vrij jonge leeftijd had Jos oog voor de natuur. Na zijn studies kwam hij via een werkmakker in contact met fotografie. Met wat tips en door zijn grafische opleiding en – beroep was de voeling met compositie en kleur nooit veraf. Momenten meemaken … mogen deel uitmaken van … indrukken vastleggen, koesteren en delen … kortom één zijn met de natuur. Dat alles vat samen wat hem het meest voldoening geeft: “natuurbeleving”!

Meer info op UitinVlaanderen:

https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/light-on-nature/62e5796a-131d-4731-a27a-eb0a92af8ba1?utm_campaign=share&utm_medium=email&utm_source=forward-mail

 

This entry was posted in tentoonstelling and tagged .

One Comment

  1. Jos Maes 23/03/2018 at 21:57 #

    Misschien wel interessant om weten:

    Na 15 mei worden er 6 werken uitgehaald en komen er 6 andere foto’s in de plaats!